Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Στα χέρια του το μαύρο μέλλον της χώρας…

SHARE
Ζήτησε συναίνεση και δεν την έλαβε γιατί δεν ήθελε να στενοχωρήσει τους δανειστές μας. Το έφερε από εδώ το έφερε από κει δεν κατάφερε να βρει αυτό που έψαχνε. Συνένοχους στο λάθος. Δεν τους βρήκε παρά μόνο στο πρόσωπο του Γιώργου Καρατζαφέρη και της Ντόρας Μπακογιάννη.
Το πιο σημαντικό ζήτημα που θα έπρεπε να ζητήσει ήταν να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές για να υπάρχει ανάσα και ανάπτυξη στην αγορά. Ο Σαμαράς θα έδινε συναίνεση στην λογική της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και με την μείωση της φορολογίας θα έδινε μια νότα αισιοδοξίας στην κοινωνία. Δεν το δέχτηκε ο πρωθυπουργός καθώς δεν μπορούσε να το δεχτεί η Τρόικα. Το μέλλον αρχίζει να είναι πιο δυσοίωνο από ποτέ. Οι νέοι φόροι και η επιβολή πρόσθετων μέτρων θα συνθλίψει την ήδη αφυδατωμένη αγορά. Η κοινωνία ασφυκτιά και ο κόσμος θα τιμωρήσει τους αυτουργούς της μαθηματικά ερχόμενης διάλυσης. Αρχίζει η μεγάλη αποσύνθεση σε ένα μαύρο μέλλον της χώρας.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: