Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Χρεοκοπία της Ελλάδας βλέπουν οι ξένοι επενδυτές !!

SHARE
Η συντριπτική πλειοψηφία των επενδυτών,με ποσοστό 71%,ψήφισε πως η οικονομία μας θα χρεοκοπήσει ,σε σχετικό παγκόσμιο δημοψήφισμα του Bloomberg.!!
Δεύτερη με μεγάλη διαφορά από εμάς στις πιθανότητες χρεοκοπίας ακολουθεί η Ιρλανδία με 51% και ακολουθεί η Πορτογαλία με 38%. Δεν θα μπορούσε όμως να γίνει διαφορετικά,όταν ακόμα και σήμερα,που η Ιρλανδική οικονομία κλυδωνίζεται,βλέπει μεν τα spreads των ιρλανδικών ομολόγων σε ιστορικά υψηλά τα οποία όμως δεν συγκρίνονται με τα αντίστοιχα δικά μας τα οποία στις 10.04 έφταναν στις 951,20 μονάδες βάσης. Μάλιστα σε αντίθεση με εμάς η Ιρλανδία έχει καλύψει τις δανειακές της ανάγκες μέχρι τα μέσα του 2011,συνεπώς δεν αντιμετωπίζει άμεσα πρόβλημα ρευστότητας. Πάντως η κατάσταση της ιρλανδικής οικονομίας μονοπωλεί τις συζητήσεις των ηγετών στη σύνοδο της G20 στη Ν.Κορέα,με καθησυχαστικές εως τώρα δηλώσεις όπως της Α.Μέρκελ.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: