Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Γιουνκέρ: Η Ελλάδα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα

SHARE
«Το αυστηρό πρόγραμμα που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση είναι αξιόπιστο» δήλωσε από τις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος του...Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αναφερόμενος, εκ νέου, στην ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων.
Μιλώντας στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο κ. Γιούνκερ τόνισε ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», καθώς οι ελληνικές αρχές, όπως είπε, είναι αποφασισμένες να σεβαστούν τους δημοσιονομικούς στόχους που θέτει το πρόγραμμα σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας.
Ο Πρόεδρος του Eurogroup αφού επισήμανε την ύφεση της ελληνικής οικονομίας για το 2010, τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, ενώ παράλληλα θα πρέπει να επιμείνει στην προώθηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.
Εξέφρασε, δε, την ικανοποίησή του, σχετικά με τη σημαντική δημοσιονομική προσπάθεια που καταβάλουν οι κυβερνήσεις της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας για να μειώσουν τα δημοσιονομικά τους ελλείμματα.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: