Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ναι, γίνεται να μας δουλεύουν τόσο πολύ

SHARE
Ναι, γίνεται, ο κ. Παπανδρέου να έχει πει πέρυσι τον ίδιο καιρό, ότι λεφτά υπάρχουν και φέτος να λέει, ότι δεν φταίω εγώ για την κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα
Ναι, γίνεται, να μην έχει πάρει ούτε ένα αναπτυξιακό μέτρο, οι κορυφαίοι υπουργοί του να τσακώνονται δημοσίως για τις ξένες επενδύσεις κι αυτός να δηλώνει ότι «Ανοίγουμε το δρόμο για επενδύσεις, ενισχύουμε την υγιή επιχειρηματικότητα».
Ναι, γίνεται, να έχει αυξήσει τον ΦΠΑ, τέσσερις μονάδες μέσα σε ένα χρόνο.
Ναι, γίνεται να έχει τσακίσει τον λαό με τα νέα φορολογικά μέτρα και μετά να μας λέει, ότι στόχος της κυβέρνησης, είναι η προστασία των ευπαθών ομάδων.
Ναι, γίνεται, να έχει πέσει ο τζίρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων 50% και να μην μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και να μας λέει ότι η κυβέρνηση θα προβεί σε περαίωση για φορολογικές υποθέσεις του παρελθόντος. Λες και φταίνε οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τη φοροδιαφυγή.
Ναι, γίνεται να λέει ότι, «Βάζουμε τέλος στην κοινωνική πρόκληση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Τραβάμε οριστικά μια γραμμή με το παρελθόν», την ώρα που γνωστοί επιχειρηματίες φοροδιαφεύγουν ασύστολα και άλλοι κάνουν πράσινες μπίζνες με την κυβέρνηση (γι αυτό και την στηρίζουν)
Ναι, γίνεται να έχει πέσει έξω 3.2 δις στις εισπράξεις του Προϋπολογισμού και να δηλώνει περήφανα, ότι μειώθηκε το έλλειμμα.
Ναι, γίνεται, ο Μαντέλης να είναι ελεύθερος, ο Κόκκαλης από «εθνικός προμηθευτής», να αναγάγετε, σε «εθνικό ευεργέτη» και ο ΓΑΠ να υπόσχεται ένα κοινωνικό κράτος που μπορεί να εγγυηθεί δικαιώματα σε όλους και όχι προνόμια για τους ισχυρούς.
Ναι, γίνεται, να εξαγγέλλει, ότι θα αναπτύξει την παιδεία, φέρνοντας φοιτητές από το εξωτερικό, την ώρα που όλοι ξέρουμε, το μπάχαλο που επικρατεί στα Ελληνικά πανεπιστήμια. Δεν μας είπε, πως θα δεχτεί ο ξένος φοιτητής να δώσει συνάλλαγμα γι αυτό το χάλι.
Ναι, γίνεται να απορεί γιατί οι νέοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα. Δεν του είπαν ότι ο βασικός μισθός, έχει φτάσει στα 560 ευρώ. Απο το antinews...
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

1 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ:

kagelarios είπε...

Συγνωμη, δεν ψηφιστηκε ο Κ Παπανδερου απο το λαο? και δεν θα ξαναψηφιστει και στις επομενες εκλογες? και τωρα στος δημοτικες μελη του κομματος του δεν θα ψηφιστουν? Δημοκρατια δεν εχουμε? Αφου τον θελουμε τι παραπονιεσαι (το δικηγορο του διαβολου παριστανω οπως καταλαβαινεις)