Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Παρέλασαν τα νιάτα παρά την οικονομική κρίση της Κυβέρνησης

SHARE
Xωρίς τον ήχο της ερπύστριας και του κινητήρα των μαχητικών αεροσκαφών που ανατρίχιαζαν τους Έλληνες και τρόμαζαν τους εχθρούς, παρελαύνουν αυτή την στιγμή τα πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων στην πλατεία Συντάγματος.
Απών, πέρα από τα πάσης φύσεως μηχανοκίνητα και τα αεροσκάφη που κόπηκαν λόγω «οικονομικής κρίσης» από την παρέλαση, είναι και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος πήγε στην ιδιαίτερη πατρίδα την Θεσσαλονίκη, προφανώς για να συμμετάσχει στις εκεί εορταστικές εκδηλώσεις.
Επίσης, απόντες από τις εορταστικές εκδηλώσεις είναι φέτος τόσο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Και οι δύο βρίσκονται στις Βρυξέλλες, ο μεν Γ.Παπανδρέου για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής, όπου αναμένεται να συζητηθεί το ελληνικό δημοσιονομικό πρόβλημα, ο δε A.Σαμαράς για να λάβει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής των αρχηγών των κομμάτων που είναι μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Το πρωί η λοιπή πολιτειακή, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας παρακολούθησε την καθιερωμένη δοξολογία για την εθνεγερσία της 25ης Μαρτίου στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου.
Πάντως είναι πολλές χιλάδες οι Αθηναίοι που έχουν σπεύσει για να δούν από κοντά τα πεζοπόρα τμήματα τωνΈνόπλων Δυνάμεων να παρελαύνουν. Επειδή κάποιοι θέλουν να αποκόψουν πλήρως τον ιερό δεσμό που ενώνει τον Λαό με τις Ένοπλες Δυνάμεις - είμαστε πεπεισμένοι ότι για άλλους λόγους και όχι οικονομικούς κόπηκαν τα μηχανοκίνητα και τα πολεμικά αεροσκάφη από τις παρελάσεις - παραθέτουμε πέντε αντιπροσωπευτικά βίντεο που δείχνουν το μεγαλείο των ανθρώπων που υπερασπίζονται την ασφάλεια της χώρας.
Ζήτω το Έθνος!
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: