Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Η 'αυτοχειρία' της Κοινωνίας και οι 'Ηρωες' made in USA

SHARE
ΤΑ φαινόμενα μιμητισμού απο τις ΗΠΑ ήρθαν και στην χώρα μας με τον μηδενισμό που επιβάλλουν κάποιοι νέοι σχιζοφρενείς όπως διαγνωσαν οι ψυχολόγοι. Μπορεί να περίμεναν αργά την εκδήλωση τέτοιου φαινόμενοι μετά την δολοφονία και την αυτοκτονία του νεαρού 19χρονου αλλά σε καμία περίπτωση η κοινωνία μας δεν μπορεί να κρύβει τα μάτια της απο την πραγματικότητα καταδικάζοντας ωστόσο κάθε μορφή βίας απο όπου κι αν προέρχεται, ακόμα και απο την ελευθερία της ατομικής προσωπικότητας. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ή δημιουργούν κάποιοι αδιέξοδα για τους νέους, ωστόσο δεν μπορούν όλοι να γίνουν αυτόχειρες ή να οπλιστούν και να καθαρίζουν κόσμο. Μπορούν να εκφράσουν την αντίθεσή τους με χιλιάδες άλλους τρόπους επανάστασης με ειρηνικό τρόπο και χωρίς ΑΙΜΑ.
Οι φωτογραφίες του αυτόχειρα Δημήτρη στο διαδίκτυο αλλά και το αγαπημένο του τραγούδι
"Ελευθέρωσε το μίσος σου" αποδεικνύει ότι διανοητικά υπήρχε απόκλιση. Ποιό μίσος να απελυθερώσει και γιατί; Οταν μάθεις να σέβεσαι τον εαυτό σου πρώτα και μετά τους Άλλους, γίνεσαι Άνθρωπος. Επομένως γιατί αναμασά αυτά που αναφέρουν ακροδεξιές οργανώσεις περί μισους και άλλα συναφή; Απλά γιατί η κοινωνία γύρω του φάνταζε ως διανοητικά άρρωστη. Το μέγα λάθος είναι να πιστέψεις ότι είσαι κι ΕΣΥ. Είμαστε φτιαγμένοι για θαύματα και όχι για μηδενισμό, είμαστε υλικά απο το Σύμπαν και όχι μακάκες να αφήνουμε σημειώματα για μια απόρριψη κοπέλλας. Αν δηλαδή φίλοι μου που τους απέρριψαν πολλές κοπέλλες είχαν το ίδιο πρόβλημα, τι θα έπρεπε να κάνουν άραγε; Εξάλλου υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες κοπέλλες και κάποια θα έβρισκε.
Aυτή είναι η Δικαιολογία. Χωρίς επιχειρήματα. Και να πω την άποψή μου. Ο νεαρός στο facebook κάποιοι του άνοιξαν λογαριασμό για να δείξουν ότι ήταν ένα είδος 'ήρωα'. Λάθος. Ηρωας είναι αυτός που τα βάζει με το σύστημα και πολεμά για το Αύριο με ανθρώπινα μέσα και όχι με όπλα, ήρωας είναι εκείνος που αναζητά την Αλήθεια και την μεταφέρει στους άλλους. Εκείνος που μαζί με την επόμενη γενιά θέλει να αλλάξει τα πράγματα. Οχι άλλους τέτοιους ήρωες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ made in USA. Μπουχτίσαμε πιά.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: