Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Μαύρο..πολιτικό χρήμα σαρώνει την Πολιτική

SHARE
ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα..χώνει με την σάτυρα ο Λαζόπουλος για την παρακμή της Ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας και μάλιστα με την υπόθεση Παυλίδη στη Βουλή. Μάλιστα εκτός απο τη μια δικογραφία έσκασε και άλλη μια, αλλά περισσότερο μας συγκλόνισε το γεγονός ότι τα 100.000 ευρώ κυκλοφορούσαν ξανά σε πλαστικές σακκούλες. Δεν σας θυμίζει κάτι αυτό για τα χρήματα 'μαύρα ή μη' των επιχειρηματιών προς πολιτικούς και όλα όσα ακούστηκαν απο τις προηγούμενες αναφορές; Μάλλον η σύνηθη πρακτική με τις μάυρες σακκούλες ζει και βασιλεύει για τα καλά.
Πάντως με ανάστημα ο Λαζόπουλος προέβη σε κριτική για την Πολιτική επικαιρότητα τονίζοντας ότι '..ο λιγότερο Διεφθαρμένος πως μπορεί να βάλει χέρι στους υπόλοιπους διεφθαρμένους της πολιτικής..' εστιάζοντας στην υπόθεση Παυλίδη. Φυσικά αναφερόμενος στη συζήτηση στη Βουλή για το μείζον πολιτικό θέμα αποτυπώνοντας τις δηλώσεις Παυλίδη σχολίασε ότι '...εκείνη την ώρα υπήρχε μουγκαμάρα απο τους βουλευτές μας, μήπως ξεστομίσει μερικές Αλήθειες και για τους υπόλοιπους για τις γνωστές τους πράξεις...' και μάλλον υπονοώντας ότι αφορά τις υποθέσεις που συντάραξαν την Πολιτική ζωή του τόπου. Το πιο ωραίο όμως προήλθε απο απόσπασμα δελτίου Καιρού σε κανάλι όπου η παρουσιάστηκε τόλμησε να πει '...άντε να ζεσταθεί το κωλαρ..' για να το αλλάξει μόλις αντιλήφθηκε την γκάφα της...Πάντως τα παράθυρα ομόρφυναν με την κόντρα Αυτιά- Βλάχου.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: