Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Αν ήταν στη συνομιλία ο Εθνάρχης ή ο Ανδρέας Παπανδρέου θα έφευγαν και θα μιλούσαν περι Ημιμάθειας!

SHARE
ΕΙΧΑΜΕ επισημάνει ότι οι Αμερικανοί ήταν αγεωγράφητοι και Ανιστόρητοι και ελπίσαμε ότι η εκλογή Ομπάμα που τουλάχιστον είναι γνώστης των θεμάτων της περιοχής μας, θα ανέτειλλε νέες σχέσεις με το γειτονικό κρατίδιο. Αλλά απο ότι φαίνεται μια απο τα ίδια. Και όλα αυτά μετα τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό που έπρεπε τουλάχιστον να του δωρίσει ένα βιβλίο η μια ταινία για την Μακεδονία μας και να κάνει κάτι άλλο που θα έπρατταν άλλοι Αρχηγοί.
Θέλετε να το πω ξεκάθαρα; Αν στη συνάντηση αυτή μετά την προκλητική δήλωση Ομπάμα περι 'Μακεδονίας' ήταν ο Εθνάρχης ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που θα όρθωνε το ανάστημά του ή ακόμα ο Ανδρέας Παπανδρέου που δεν θα δίσταζε να κάνει τα πάντα για τα Εθνικά συμφέροντα απλά ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ και θα του δώριζαν το βιβλίο για τη Μακεδονία και την φράση' Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια κ. Πρόεδρε'.
Εξωτερική πολιτική και διπλωματία με πρόκληση δεν γίνεται και μια για πάντα Δώστε την απάντηση που αρμόζει. Ετσι η είδηση αποτυπώθηκε απλά ως εξής: "Ο κ. Καραμανλής είπε ότι κατά τη συνάντηση «ετέθησαν και ζητήματα που είναι στην προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής: τα ελληνοτουρκικά ζητήματα, τα θέματα που έχουν να κάνουν με το Πατριαρχείο, το Κυπριακό», προσθέτοντας πως εξήγησε στον Αμερικανό Πρόεδρο και τη γνωστή θέση της Ελλάδας στο ζήτημα των Σκοπίων. Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του κ. Ομπάμα στην ΠΓΔΜ με το όνομα «Μακεδονία» ο κ. Καραμανλής επισήμανε ότι σταθερά η ελληνική Κυβέρνηση στηρίζει τον ευρωατλαντικό προσανατολισμό της ΠΓΔΜ."
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: