Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Μπουκοτάζ στις Καφετέριες 11 Απριλίου!

SHARE
NAI σωστά διαβάσατε. Πολλοί φορείς αλλά και μπλόγκερς ετοιμάζονται για ένα μπουοκοτάζ για τον Καφέ. Στις 11 Απριλίου λένε οι ''διοργανωτές'' του μποϋκοτάζ κανείς να μην πάει σε καμία καφετέρια να πιει καφέ, αλλά να το φτιάξει σπίτι του,για να μάθουν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αυτών,να μην πουλάνε πανάκριβα κάτι που τους στοιχίζει πολύ φτηνά... Ωραία ιδέα και πολύ επαναστατική, πόσο αλήθεια κρύβει όμως; Γιατί... όντως ένα ποτήρι νες-καφέ ας πούμε κοστίζει φτηνά, μπορεί και τριάντα με σαράντα λεπτά. Όμως αυτό που πληρώνει ο καταναλωτής δεν είναι μόνο το απόλυτο κόστος αγοράς του καφέ.
Στη πλατεία Καλογήρων που ήμουν χθες ο καφές είχε 5 ευρώ με εξαίρεση το φλοκαφέ για να μην κάνω και διαφήμιση. Απο εκει και πέρα στα Village φίλος μου πλήρωσε καφέ 6,5 ευρώ. Καλά δεν πάνε οι άνθρωποι και αν θέλετε περισσότερα παραδείγματα έχουμε.
Παράδειγμα Αμερικής και Βαλαωρίτου στο κέντρο της Αθήνας,για 35 τετραγωνικά μέτρα μαγαζί,με αντίστοιχο υπόγειο,πληρώθηκε ενοίκιο7.000 ευρώ το μήνα και 80.000 αέρας!!!!Ή αποφάσισε ο ίδιος βλάχος να νοικιάσει ένα δημοτικό κατάστημα και πλειοδότησε σε διαγωνισμό προσφέροντας αστρονομικά ποσά. Για παράδειγμα για τη μεγάλη καφετέρια επί της πλατείας Συντάγματος ,δεξιά όπως βγαίνουμε από το μετρό,ο Δήμος Αθήνας εισπράττει ενοίκιο 60.000 ευρώ το μήνα!!! Ενώ για την καντίνα στην Ακρόπολη πάνω από 70.000 ευρώ το μήνα!!!
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: