Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Οι..'κουκουλοφόροι΄ των Μ.Μ.Ε. που δεν σέβονται τίποτα1

SHARE
ΚΑΛΑ τι τρομοκρατία διασύρουν ορισμένοι για να βγάλουν λαυράκι χωρις να σέβονται τίποα. Τα κρούσματα για το φονικό σεισμό είναι αρκετά απο την πλευρά των ΜΜΕ.
ΚΡΟΥΣΜΑ 1ο "Το ακούσαμε, το διασταυρώσαμε και ειλικρινά ντρεπόμαστε... Για τον "συνάδελφο".Δημοσιογράφος ενημερωτικής ιστοσελίδας στο ίντερνετ που συνηθίζει να "βρυχάται", βρέθηκε χθες στο σπίτι συγγενών του αδικοχαμένου 28χρονου Βασίλη Κουφολιά για συνέντευξη... Στο τέλος ζήτησε δυο-τρεις φωτογραφίες του παλικαριού για να βγάλει αντίγραφα..Ο ...συνάδελφος όμως τις πήρε και... εξαφανίστηκε. Μάταια οι συγκλονισμένοι συγγενείς του 28χρονου φοιτητή τον έπαιρναν τηλέφωνο για να τις επιστρέψει... και το βράδυ τις είδαν δημοσιευμένες...Ντροπή κ πάλι ντροπή !! " Κρίμα γιατί το Παιδί καταγόταν απο τη πυρόπληκτη Ηλεία και την πειροχή Μυρσίνης απο μια οικογένεια που έχει πληγεί και έχει τον δικό της Γολγοθά.
ΚΡΟΥΣΜΑ 2ο
Πρέπει να ντρέπεστε που εκμεταλλεύεστε τον θάνατο ενός παιδιού για να κονομήσετε!”. Τάδε έφη συγγενής του αδικοχαμένου φοιτητή στη Λ’ Άκουιλα, στην εκπομπή “Μπορώ” της κυρίας Άννας Δρούζα. Τι να πρωτοθαυμάσεις; Την αντίδραση της παρουσιάστριας που αποδεικνύεται τρανής… κράσης και ψυχραιμίας - ούτε ματόφυλλο δεν έπαιξε την ώρα που έπεφτε το βρισίδι- ή το ότι ο τηλεθεατής έχει αρχίσει πλέον και ανεβάζει στροφές και δε μασάει; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: