Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Για το ααράδεκτο διορισμό του Νικοπολίδη...

SHARE
Μεγάλος σάλος ξέσπασε με αφορμή τον διορισμού του κ. Νικοπολίδη στο Δήμο Κηφισιάς. Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ιωαννίδης υπερασπιζόμενος την καταρρέουσα κυβέρνηση του, δήλωσε ότι φταίει το κακό ΠΑΣΟΚ.
Δήλωσε επίσης, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ άλλαξε τον νόμο και θα διορίζει από εδώ και στο εξής τους εκατομμυριούχους αθλητές ως υπαλλήλους στην ΓΓΑ.Θέλει να μας πει δηλαδή ότι η κυβέρνηση έλυσε το πρόβλημα και αποκατέστησε ακόμη μία από τις αδικίες που είχε φέρει το ΠΑΣΟΚ σ' αυτή την χώρα. Το πρόβλημα λοιπόν, κατά τον κ. Ιωαννίδη και κάποιους άλλους, είναι ότι οι εκατομμυριούχοι αθλητές διορίζονταν μέχρι σήμερα σε άσχετες με το επάγγελμα τους δημόσιες υπηρεσίες, και το σωστό για αυτούς είναι να διορίζονται στην ΓΓΑ (αρθ. 18 παρ. 8 Ν. 3708/08). Το θέμα κ. Ιωαννίδη είναι ότι τα ευεργετήματα του διορισμού στο δημόσιο, τις άδειες ΠΡΟΠΟ και τις άδειες ΤΑΞΙ, ΠΡΕΠΕΙ να τα δίνει η Πολιτεία στους αθλητές που δόξασαν τα Ελληνικά χρώματα και δεν έχουν άλλους οικονομικούς πόρους. Όλα αυτά τα παιδιά για να μπορέσουν να συνεχίσουν να αθλούνται και να συνεχίσουν να φέρνουν τις διακρίσεις πρέπει να έχουν ένα εισόδημα και αργότερα μια σύνταξη.Ξεχνάτε ότι χιλιάδες παιδιά ξημεροβραδιάζονται στα γήπεδα και στα γυμναστήρια κάνοντας τεράστιες θυσίες από την προσωπική τους ζωή για να επιτύχουν μια διάκριση που θα τους εξασφαλίσει τα ευεργετήματα της Πολιτείας. Ξεχνάτε τους χιλιάδες των γονιών που δαπανούν τεράστια ποσά στα ερασιτεχνικά σωματεία που αθλούνται τα παιδιά τους με την ελπίδα της πανελληνίας στην αρχή και διεθνής διάκρισης αργότερα.Είναι θεμιτό οι επαγγελματίες αθλητές που έχουν κερδίσει πολλά χρήματα, να κάνουν χρήση του ευεργετήματος που τους παρέχει η Πολιτεία.
Μήπως ο κ. Ιωαννίδης δεν εισπράττει κάθε μήνα την αποζημίωση του ως Υφυπουργού και ας έχει κερδίσει πολλά ως προπονητής του Μπάσκετ.Πολλά χρόνια πριν μεγάλοι αθλητές, στην πλειοψηφία τους ποδοσφαιριστές, είχαν διοριστεί στο δημόσιο ή είχαν πάρει άδεια ΠΡΟΠΟ, για καθαρά βιοποριστικούς λόγους, χωρίς να έχουν καμία διάκριση στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό.Το δίκαιο είναι να απολαμβάνουν των ευεργετημάτων της Πολιτείας όσοι αθλητές αποδεδειγμένα δεν έχουν οικονομικούς πόρους. Το Κράτος έχει τους μηχανισμούς να το ελέγξει και να το διασφαλίσει.Όλα τα υπόλοιπα κ. Ιωαννίδη είναι πολιτικαντισμοί.
SHARE

Author: verified_user

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: